Ezen az oldalon tartózkodik

Üdülési pályázat

Üdülési pályázat

Pályázati felhívás

a Belügyminisztérium és az irányítása, felügyelete alá tartozó szervezetek hivatásos állományú tagjai, kormánytisztviselői, közalkalmazottai és munkavállalói számára 2013-ban

Kedvezményezettek köre:

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány a Belügyminisztérium és az irányítása, felügyelete alá tartozó szervezetek hivatásos állományú tagjai, kormánytisztviselői, közalkalmazottai és munkavállalói, valamint a pályázóval közös háztartásban élő házastársa/élettársa, valamint eltartott gyermeke/gyermekei részére üdülési, pihenési, rekreációs célból pályázatot hirdet. Pályázatot az a munkavállaló nyújthat be, akinek a munkaviszonyból származó rendszeres havi bruttó jövedelme nem haladja meg a 2013. január 1-jén érvényes minimálbér kétszeresét. Ugyanez vonatkozik a pályázatban részt vevő házastársra/élettársra is.

A pályázat keretében egy adatlapon egy család pályázhat. Az adatlapon fel kell tüntetni a vele egy háztartásban házastárs/élettárs adatait is.

A támogatás odaítélésénél előnyt élveznek azok a pályázók, akik 2012-ben az Alapítvány által nem részesültek támogatásban.

A pályázat keretében — a belügyi szervek létszámarányának megfelelően kialakított — négy kategóriában nyújthatók be a pályázatok:

  • 1. kategória: Rendőrség
  • 2. kategória: Büntetés-végrehajtás
  • 3. kategória: Katasztrófavédelem
  • 4. kategória: Többi belügyi szerv

A pályázat részletesen letölthető: ITT

Kapcsolódó hírek

Írjon kommentet

Megszakítás