Ezen az oldalon tartózkodik

Önkormányzat

Polgármester:

Bechtold Tamás
Bechtold Tamás
+36 (30) 331-9645
polgarmester@val.hu

Alpolgármester:

Ádám Zsuzsanna
Ádám Zsuzsanna
+36 (30) 870-2477
alpolgarmester@val.hu

Képviselők:

Csókás Zsolt
Csókás Zsolt

Kárpáti Hajnalka
Kárpáti Hajnalka

Kissné Kiss Erzsébet
Kissné Kiss Erzsébet

Kocsis Bálint
Kocsis Bálint

Kőszegi László
Kőszegi László

Bizottságok:

Pénzügyi, Alapellátási és Ügyrendi Bizottság

Kőszegi LászlóKőszegi László (elnök)
Kárpáti HajnalkaKárpáti Hajnalka
Kissné Kiss ErzsébetKissné Kiss Erzsébet
Csókás ZsoltCsókás Zsolt
Kocsis BálintKocsis Bálint
Dudás BélaDudás Béla (külső tag)
ifj. Bencze Dezsőifj. Bencze Dezső (külső tag)

13 megjegyzés van “Önkormányzat” témában

 1. Rotyis Istvánné

  Tisztelt Önkormányzat: Kérem önöket, hogy részünkre azaz 2-före albérletet keresek Vál közsgébe. Amennyiben tudomásukra jut ilyen információ, Kérem írják meg a következő imail re
  rotyisnejuli@gmail.com

  Tisztelettel.Rotyis Istvánné Rotyis István

 2. Czeglédi Imréné

  Tisztelt Polgármester Úr!
  Érdeklődni szeretnék,hogy miért nem hírdetik ki ,hogy kik jelöltették magukat a választáshoz képviselőjelöltnek.Én semelyik hírdetőtáblán nem találtam róluk listát.Kiváncsiságból felmentem az Önkormányzat honlapjára és ott tapasztaltam,hogy tizenegy jelölt van .Például nálunk nem kopogtatott senki ajánlásért,vagy csak a “felső-úti”lakosok léteznek? Vagy csak azok az emberek tudnak tájékozódni akik konyítanak valamennyit a számítógéphez? A többiek nem fontossak? Ha nem jön semmi közbe,jövök a közmeghallgatásra és lesz több kérdésem! Nem csak a fiataloké a világ!Tisztelettel:Czeglédi Imréné Arany János utca 28.

 3. Tisztelt Polgármester Úr!
  Szeretnék felajánlani Önöknek 6mm fenyőfa pelletet fűtesre kamion tételben big-bag és 15kg/zsák kiszerelésben.
  Üdvözlettel Pájer János
  Pellet-Brikett Energetikai Kft
  9476 Zsira Undi ut 052/3hrsz

 4. Somogyi Béláné

  Tisztelt Polgármester Úr!
  Lenne egy olyan kérdésem,hogy aki Vál külterén lakik,miért nem veszik ember számba?Mi miért nem vagyunk jogosultak az ingyen száj maszkra?Vagy ide miért nem jön segítség a 60 év felettiekhez,hogy mire van szükségük a boltból vagy a patikából?Pedig vannak erre is szép számba.Arról nem beszélve,hogy ráadásul mi kültéri lakosok több adót is fizetünk mint aki bent lakik a faluban.És még sorolhatnám a rengeteg problémát.De nem teszem.Kérem mielőbbi válaszát.Tisztelettel Somogyi Béláné

 5. K

  Tisztelt Polgármester Úr!
  Az Újhegyen többen vagyunk zártkerti ingatlantulajdonosok. Jómagam 1995 óta járok oda. Mindannyian a semmiből teremtettünk elfogadható körülményeket. Mindannyian csak autóval tudjuk megközelíteni a gondozott kertjeinket. Az odavezető út sohasem volt sztrádaminőségű, de az utóbbi 2-3 évben kritikán aluli, amit tapasztalok. Mindannyian fizetjük a települési hozzájárulást (adót), cserében nem kapunk semmit. A Haraszthy-pincészetnek van ott óriási szőlőbirtoka, amit hatalmas munkagépekkel művelnek. Ezeket a nehéz járműveket nem bírja el sem az így-úgy kialakított burkolt, sem a kb. 600 m hosszú földút. A helyzet túlzás nélkül mondható életveszélyesnek. Legutóbb megpróbáltam megszámolni a göndröket. Nagyjából egy 200 m-es szakaszon 27 vagy 30 (!!!) MÉLY gödör van. Z apróbb felszíni hibákkal nem is foglalkoztam. Önöknek valószínűleg törvényes eszközeik lehetnek az ott gazdálkodó kártételeinek megtéríttetésére. Nekünk nem pénzre, JÁRHATÓ ÚTRA van szükségünk. Nagyon jó lenne, ha panaszunkra figyelmet fordítanának, s mielőbb orvosolnák azt. Ehhez jó döntést, eredményes megoldást kívánok! Szívélyesen üdvözlöm: minden érintett nevében Kiss Klára
  E-címem: pontklara@gmail.com

 6. Mnika

  Tisztelt Polgármester Úr!
  Mint váli külterületi lakos szeretném meg kérdezni hogy tervben van e esetleg Emil bácsi útja helyrehozása vagy járhatobbá tétele?Évek óta nagyon rossz minőségű úton lehet megközelíteni telkeket nyaralókat, de idén alig lehet rajta felmenni, van aki rokkant kocsival próbált le menni a boltba ,sajnos sikertelenül.
  Válaszát előre is köszönöm!

 7. Bechtold Tamás

  Tisztelt Levélíró!

  Az Emil bácsi útját hamarosan, még az ősszel javítani fogjuk.

  Üdvözlettel:Bechtold Tamás
  Vál Község polgármestere

 8. Mnika

  Tisztelt Polgármester Úr!
  Köszönjük szépen a gyors helyrehoztalt!

 9. Mohácsi Marika

  Tisztelt Bechtold Tamás Polgármester Úr!
  Szeretném meg kérdezni hogy esetleg tervezik e az Emil bácsi útját járhatobbá tenni? Láttam hogy előttem már meg keresték Önt ezzel a kérdéssel. Sajnos azt látom hogy ez minden évben vissza térő probléma. Esetleg nem lehetne valami tartósabb megoldást találni erre? Akik itt tartozkodunk rendszeresen egyre nehezebben tudjuk autóinkal meg közelíteni telkünket.
  Válaszát előre is köszönöm ,Mohácsi Marika

 10. Mohácsi Marika

  Tisztelt Bechtold Tamás Polgármester Úr!
  Szeretném meg kérdezni hogy mikor tervezik az Emil bácsi útját helyre hozni. Sajnos elég rossz állapotban van és elég nehezen tudjuk mint telek tulajdonosok meg közelíteni a telkeinket. Illetve az út hosszabb távon meg tartható minőségét.

 11. M.Monika

  Tisztelt Polgármester Úr!
  Emil bácsi útja sajnos nagyon rossz állapotban van szeretném megkérdezni hogy mikor várható az út helyre hozatala ? Sajnos évről évre előforduló probléma az út járhatatlansága . 2 éve rendbe tették de sajnos a lezúduló csapadék tönkre teszi az utat. Várható e esetleg az út jobbá tétele hosszútávon? Válaszát előre is köszönöm .

 12. Mónika

  Tisztelt Polgármester Úr!
  Emil bácsi útja sajnos nagyon rossz állapotban van szeretném megkérdezni hogy mikor várható az út helyre hozatala ? Sajnos évről évre előforduló probléma az út járhatatlansága . 2 éve rendbe tették de sajnos a lezúduló csapadék tönkre teszi az utat. Várható e esetleg az út jobbá tétele hosszútávon? Válaszát előre is köszönöm

 13. Kalcsu József

  Tisztelt polgármester úr! Vál-on vettem egy külterületi ingatlan, zártkerti. Szándékomban van a mostani drótkeritest erősebb kerítésre építettni, építeni. Indok: nem szeretnék idegen kutyákat a saját udvaromon látni és nem örülnék neki ha az én kutyám kiszökne. A kutyusom kislány. Beton kerítésre gondoltam. A kérdésem a kerítés miatt. Milyen magasra szabad építeni a kerítést?? Nehogy szabályzatba ütközzön, hogy magasabb a megengedettnél.

Írjon kommentet

Megszakítás