Ezen az oldalon tartózkodik

A Fejér Megyei Önkormányzat nyilatkozata

A Fejér Megyei Önkormányzat nyilatkozata

Fejér megye elítéli az MSZP országos gyűlöletkeltő kampányát
2013.január 29.

Dorkota Lajos, Tessely Zoltán, Törő Gábor, Varga Gábor és Vargha Tamás országgyűlési képviselők közös sajtótájékoztatón ítélték el az MSZP gyűlöletkeltő óriásplakát kampányát kedden, a Megyeházán. Törő Gábor, a megyei közgyűlés elnöke a tájékoztatón elmondta: Az MSZP óriásplakát-kampányt indított, mely ellen a megyei Fidesz-KDNP országgyűlési képviselői tiltakoznak! Láthatjuk a közterületeken, hogy megérkezett Fejér megyébe is az MSZP Ron Werber-i gyűlöletkampánya. A Fejér megyeiek nem kérnek a gyűlöletkeltésből, nem kérnek a rombolásból. A Fidesz a gyűlölködés helyett a családok, a nyugdíjasok, a bérből és fizetésből élők, a hazai vállalkozások érdekében folytatja a kormányzását mind országosan, mind Fejér megyében. “Fejér megye ma nem kér a gyűlöletkampányból. Ez a gyűlöletkampány az MSZP kudarca.” – hangsúlyozta Törő Gábor.

Dr. Dorkota Lajos kormánymegbízott utalt az MSZP 2010-es bukására. Hangsúlyozta: “Az MSZP az emberek helyett a bankokat támogatta. A Dunai Vasművet eljátszották, több ezer ember álláshelye került veszélybe. A szocialistáknak a munkahelyek megvédésén kellene fáradoznia  és nem azon, hogy egymás ellen uszítanak embereket, barátokat, ismerősöket.”

Tessely Zoltán Bicske polgármestere úgy fogalmazott: Fejér megye, ahogy 2010-ben sem kért, egyetlen választókerületében sem, úgy ma sem kér az MSZP gyűlöletkeltéséből. Az óriásplakátokon kifundált mocskolódás helyett a bocsánatkérésnek lenne itt helye és az ideje azért, mert hazugságaikkal eladósították, kifosztották, megnyomorították városainkat, az országot- hangsúlyozta a képviselő.

“Dél-Fejérből, Fejér megye legelmaradottabb vidékéről jövök” – így kezdte a tájékoztatót Varga Gábor Cece polgármestere. “Fejér megye ma nem kér a baloldal veszélyes gazdaságpolitikájából!- hangsúlyozta a képviselő. 2001 óta többször bizonyították, mire képes az MSZP Ron Werber gyűlölettel teli világa, mely a Magyarországon élő embereket egymás ellen úszítja és a felhergeli.  Mi, a gazdasági problémák ellenére mindennapjainkban fokozottan odafigyelünk az emberekre, folyamatos párbeszédet folytatunk velünk, hogy meghallgassuk problémáikat. Magyarország nem kér többet az MSZP gyűlöletkeltéséből. Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára elmondta, hogy az elmúlt évek eredményei – csökkenő államadósság és rezsiköltség, emelkedő minimálbér, a nyugdíjak értékének megtartása – a magyar emberek áldozatvállalásának és munkájának köszönhetőek. A siker közös, amire büszkék vagyunk, ezért a magyar kormány a gyűlöletkampány helyett folytatja a kormányzást, hogy nyugodtan, tiszta tekintettel állhassunk választóink elé – fogalmazott.
Az öt képviselő felszólította a Fejér megyei MSZP vezető politikusait – Herczog Edit EP-képviselőt, Horváth András megyei elnököt, Magyar András dunaújvárosi választókerületi felelőst, Szabadkai Tamás megyei közgyűlési képviselőt és Márton Roland székesfehérvári elnököt -, hogy állítsák le a gyűlöletkampányt.

Dominkó Anita
Kommunikációs referens
Fejér Megyei Önkormányzat
Mobil: +36 (20) 6200 501
Email: dominko.anita@fejer.hu
Honlap: www.fejer.hu

Kapcsolódó hírek

Írjon kommentet

Megszakítás