Ezen az oldalon tartózkodik

Rendőrségi felhívás

Rendőrségi felhívás

A Mindenszentek ünnepe és a Halottak napja miatt az utakon a hétvégén nagyobb forgalomra kell számítani, ezért kérjük fogadják meg az alábbi tanácsainkat!

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a megszokottnál még körültekintőbben vezessenek, közlekedő társaikra legyenek tekintettel, és a szabályokat betartva, óvatosan közlekedjenek! A temetők környékén az aktuális forgalmi rendet és az ott forgalmat irányító rendőrök, polgárőrök utasításait maradéktalanul tartsák be, hiszen ők az Önök érdekében végzik munkájukat!

Kérjük, hogy gyalogosan közlekedve is tartsák be az Önökre vonatkozó szabályokat, az autósok haladását ne akadályozzák! Lehetőség szerint használják a tömegközlekedési eszközöket, amennyiben gépkocsival érkeznek a temetőkhöz, a parkoláskor legyenek körültekintőek! Az autóban látható helyen értéket ne hagyjanak, az összes ablakot húzzák fel, az ajtókat pedig zárják be!

A temetőkben közlekedve is legyenek körültekintőek, óvatosak, értékeiket, táskáikat ne hagyják őrizetlenül, ne tegyék le a sírokra, vagy azok mellé, mert ez könnyen szemet szúrhat a bűnelkövetőknek!

Meghitt és békés emlékezést kívánunk!

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó hírek

Megszakítás