Ezen az oldalon tartózkodik

Megyekorzó – 2018

Megyekorzó – 2018

Tisztelt Termelő, Kiállító!

A Fejér Megyei Önkormányzat és konzorciumi partnerei, a Fejér Megyei Kormányhivatal és az Echo Innovációs Műhely sikerrel pályáztak a TOP-5.1.1-15-FE1-2016-00001 számú „Foglalkoztatási-gazdasági együttműködések és szolgáltatások fejlesztése Fejér megyében” elnevezésű projektre. Ennek fő célja a térség foglalkoztatási helyzetének javítása, melynek keretei közt tovább folytatódik a 2011-ben útjára indított Fejér Termék Program.
A 4 éves projekt keretében 8 Megyekorzó rendezvény kerül megszervezésre, melyek célja a helyi kézműves termékek, kis- és középvállalkozások, manufaktúrák népszerűsítése és támogatása.

A negyedik Megyekorzó ez év őszén, a Soponyán megrendezésre kerülő, Vadex Mezőföldi Zrt.által szervezett 12. Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztiválra települ ki, melyre ezúttal is 20 db Fejér megyei kézműves, őstermelő számára tudunk ingyenesen standot biztosítani.

Időpont:
2018. szeptember 1. (szombat)

Helyszín:
Ökoturisztikai Központ, Soponya

Kérem, hogy amennyiben a fenti vásáron szeretne termékeivel kiállítóként megjelenni, legkésőbb június 25-ig, hétfőig a paktum@echomail.hu e-mail címen jelezni szíveskedjék a mellékelt adatlap kitöltésével és visszaküldésével!

Várjuk a jelentkezését!

Üdvözlettel:
Fejér Megyei Paktumiroda

Kapcsolódó hírek

Megszakítás