Ezen az oldalon tartózkodik

Ingyenes mezőgazdasági képzés

Ingyenes mezőgazdasági képzés

Tisztelt Leendő Partnerünk, Tanfolyami résztvevőnk!

Mezőgazdasági és erdőgazdasági tanfolyamokra szeretnénk felhívni a figyelmét, amelyek ingyenes képzési lehetőséget biztosítanak mezőgazdasági termelők és erdőgazdálkodók számára. A képzések finanszírozása az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében történik.

Legalább 30 fő jelentkezése esetén folyamatosan indulnak kihelyezett formában az Önhöz legközelebbi helyszínen is az alábbi OKJ-s bizonyítványt adó tanfolyamaink:

 • Mezőgazdasági erő és munkagépkezelő
 • Mezőgazdasági rakodógépkezelő
 • Önjáró betakarítógép kezelő
 • Fakitermelő
 • Motorfűrész-kezelő
 • Aranykalászos gazda
 • Fűszernövény-termesztő
 • Gyógynövénytermesztő
 • Virágkötő
 • Méhész

Ha nem szeretné elszalasztani ezt a kitűnő lehetőséget, javasoljuk, biztosítsa részvételét mielőbb tanfolyamainkon! Kérjük a mellékelt regisztrációs lap kitöltésével és visszaküldésével jelezze érdeklődését, vagy hívjon bennünket az következő telefonszámon: +36 (96) 529-621.
JELENTKEZÉSI LAP >>

Tájékoztatás a részvételi lehetőségekről:

Ahhoz, hogy az Ön regisztrációjából végleges jelentkezés legyen, és részt tudjon venni a tanfolyamon, be kell küldenie hozzánk azokat a dokumentumokat, amelyek igazolják az Ön kapcsolatát az erdő- vagy mezőgazdasággal. Erre több lehetősége is van:

1. Alanyi jogon részt vehet őstermelőként, ebben az esetben be kell küldenie az őstermelői igazolvány másolatát, az MVH regisztrációs számát (ha még nem rendelkezik ezekkel a Falugazdászától és az MVH-tól kérheti), és a saját nevére szóló, MVH-nál megadott bankszámlaszámát. Amennyiben családi gazdaság tagjaként vesz részt, ezt kérjük külön jelezze részünkre. Ha még nem rendelkezik őstermelői igazolvánnyal, akkor elegendő, ha azt csak a tanfolyam indulása előtt váltja ki.

2. Alanyi jogon részt vehet mező- vagy erdőgazdasági egyéni vállalkozóként, ekkor be kell küldenie a vállalkozói igazolványa másolatát és az ehhez tartozó adószámát, valamint a vállalkozás bankszámlaszámát.

3. Erdő- vagy mezőgazdasági cég meghatalmazottjaként is részt vehet a képzésen, az Önt küldő cég MVH regisztrációs számának, és a cég nevének címének és adószámának, valamint bankszámlaszámának megadásával. Cég esetén tanfolyamonként csak egy fő támogatható.

Mellékeljük a képzés FVM Regisztrációs lapját, amelyet, ha eddig még nem tett meg, kitöltve juttasson el hozzánk. Ezen kívül kérjük csatolja általános iskolai bizonyítványának (vagy annál magasabb iskolai végzettségének) illetve személyi igazolványának, valamint jogosítványának másolatát.

A jelenlegi tanfolyamra a minisztériumi keretszámok alapján legfeljebb 35 főt tudunk beíratni. Túljelentkezés esetén a hiánytalan jelentkezési lapok beérkezési sorrendjében tudjuk a résztvevőket figyelembe venni, ezért mielőbb várjuk vissza a kért anyagokat.

Az anyagokat az alábbi elérhetőség bármelyikére küldheti:

Levélben: DEKRA Akademie Kft, 9023 Győr,Corvin u. 50.
Faxon: +36 (96) 529-622
E-mail-ben: gyor@dekra-akademie.hu

A képzéseinken való viszontlátás reményében, szívélyes üdvözlettel:

Horváth László
SzolgáltatóKözpont vezető

Kapcsolódó hírek

Egy megjegyzés van “Ingyenes mezőgazdasági képzés” témában

 1. Siposné Szabó Ildikó

  Tisztelt Cím!

  Érdekelne, hogy a méhész szakképzésük milyen időpontokban indul. 18 és egy 21 éves fiaimat érdekelné a képzés, amennyiben hétvégén és Győr városában lesznek, mert iskolába járnak. Egyiküknek már van érettségi bizonyítványa, másikuknak még nincs.
  Őstermelői igazolványuk még nincs, de vannak földjeink, ki tudjuk váltani nekik.

  Köszönöm a válaszukat: Siposné Szabó Ildikó

Írjon kommentet

Megszakítás