Ezen az oldalon tartózkodik

Népzenei minősítő

Népzenei minősítő

FELHÍVÁS!

XVI. és XVII. Térségi és Országos Népzenei Minősítő

A Fejér Megyei Népzenei Műhely Egysület, a Fejér Megyei Művelődési Központ- Művészetek Háza a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, a KÓTA felhívása alapján Térségi és Országos Népzenei Minősítőt rendez Fejér megyében. 2012. október 13-án, szombaton 10.00 órakor Dégen, a Dr. Kovács Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben tartjuk következő népzenei minősítőnket, melyre várunk minden minősülni vágyó vagy csak szakmai értékelést igénylő csoportot és szólistát, tehát mindenkit, aki szereti a népzenét és egy kellemes koncert részese kíván lenni.

Időpont: 2012. október 13. szombat 10:00
Helyszín: Dég – Dr. Kovács Pál Általános Iskola és AMI

A részletes felhívás és jelentkezési lapok letölthetőek a következő honlapról: www.fejermmk.hu

Kérjük, a megfelelő (szólista, csoport) jelentkezési lapot töltsék ki! A hiányosan, pontatlanul kitöltött jelentkezési lapokat nem fogadjuk el, ebben az esetben a jelentkezés érvénytelen. Akkor is érvénytelen a jelentkezés, ha a csoport a szólista jelentkezési lapján jelentkezik (vagy fordítva).

Jelentkezési határidő: 2012. szeptember 28.  16.00 óra
A postára adás dátuma: 2012. szeptember 27.
A határidő lejárta után jelentkezéseket már nem fogadunk el!

A regisztrációs díjat nem nekünk fizetik a résztvevők, hanem a Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetségének. Javasoljuk, hogy válasszák az átutalást, de a megjegyzés rovatba írják bele, hogy „Dég, 2012. október 13.”

Számlaszámuk: Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetsége 11991102-02107897  A nevezési díj szólistáknak 2000 Ft, csoportoknak 3.000 Ft. Ebből azon szólisták és csoportok, akik és amelyek a  KÓTA tagjai, 50 %-os kedvezményt vehetnek igénybe.

A jelentkezési laphoz kérünk műsortervet csatolni, mely tartalmazza a bemutatott népdalcsokor elnevezését és az egyes népdalok kezdő sorait is! Ennek hiányában szintén érvénytelen a jelentkezés!

Műsoridő: szólistáknak max. 6 perc, csoportok esetében max. 10 perc.
A műsor összeállításánál vegyék figyelembe a részletes kiírás szempontjait!

FONTOS! Az oklevelekre az a név kerül, amit a jelentkezési lapra írnak, így ügyeljenek az olvashatóságra és csoportok esetében a névválasztásra! Kiemelten figyeljenek a minősítés szintjének helyes megválasztására! Országos minősítést az kérhet, aki az előző ciklusból már rendelkezik országos minősítő oklevéllel, illetve ebben a ciklusban már térségi szintű dicséretes vagy kiváló minősítést kapott.

Bővebb információ: Fejér Megyei Népzenei Műhely Egyesület, Fejér Megyei Művelődési Központ – titkárság (22) 315-021, titkarsag@fejermmk.hu

A felkészüléshez jó hangulatú próbákat kívánnak a szervezők!

Székesfehérvár, 2012. augusztus 18.
Fejér Megyei Népzenei Műhely Egyesület

Kapcsolódó hírek

Írjon kommentet

Megszakítás