Ezen az oldalon tartózkodik

Ebösszeíró adatlap

Ebösszeíró adatlap

Vál Község Önkormányzata 2018. május 25. – június 30. között ebösszeírást végez.
Az eb tartási helye szerint illetékes önkormányzat- ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira való tekintettel – háromévente legalább egy alkalommal ebösszeírást végez.

A 2018. évi ebösszeírás céljából kérjük Vál Község közigazgatási területén tartott négy hónaposnál idősebb ebek tulajdonosait/tartóit, hogy az „Ebösszeíró adatlapot” kitölteni és részünkre legkésőbb 2018. június 30. napjáig visszajuttatni szíveskedjenek.

Az ebösszeíró adatlap példányai beszerezhetők a Váli Közös Önkormányzati Hivatal (H-2473 Vál, Vajda János utca 2.) Titkárságán, illetve letölthetők a www.val.hu weboldalról. Az ebösszeíró lapot ebenként kell kitölteni, az oltási könyv alapján.

Az űrlap elektronikusan kitölthető formátumban (docx): ŰRLAP
Az űrlap nyomtatható és kézzel kitölthető formátumban (pdf): ŰRLAP

A kitöltött adatlapokat az alábbi módon lehet benyújtani:
– postai úton: Váli Közös Önkormányzati Hivatal, 2473 Vál, Vajda János utca 2.,
– személyesen a Váli Közös Önkormányzati Hivatalban elhelyezett gyűjtőládába, elektronikusan a titkarsag@val.hu email címre.

Az eb tulajdonosa és tartója az ebösszeíráskor köteles a törvényben előírt adatokat a települési önkormányzat rendelkezésére bocsátani.

Annak érdekében, hogy a nyilvántartás érvényes információkat tartalmazzon, az ebtulajdonosok az összeírást követően is kötelesek az adatokban bekövetkező változásokat, szaporulatot írásban bejelenteni. Az eb tulajdonosa vagy tartója a bejelentését a fent ismertetett módokon teheti meg.

Kérjük állatvédelmi ügyekben forduljanak bizalommal Schreiter Katalin felé a +36 (70) 415-0106-os telefonszámon, az Országos Állatvédőrség Alapítvány munkatársa szívesen válaszol az állatvédelemmel és állattartással, valamint az ebösszeírással kapcsolatos kérdéseikre.

Kapcsolódó hírek

Megszakítás