Ezen az oldalon tartózkodik

DINP védjegy felhívás

DINP védjegy felhívás

Felhívás a “DUNA-IPOLY NEMZETI PARKI TERMÉK” védjegy kérelmezésre.

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság védjegyet kíván adományozni azoknak a jellegzetes helyi feldolgozott bogyós és erdei gyümölcsből készült, valamint méz- és tejtermékeknek, illetve szürke marha, szarvas és vaddisznóból készült szárazáru termékeknek, amelyek a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság működési területén készülnek, és előállításuk a természettel összhangban történik.

A védjegy célja

A helyi készítésű élelmiszerek fogyasztási kultúrájának emelése, a helyi termékek piacra jutásának elősegítése és a természettel harmonikus gazdálkodás és termék előállítás ösztönzése.

Pályázati csomag

A védjegy megszerzéséhez védjegyhasználati kérelmet kell benyújtani, melyet a Nemzeti Parki Tanúsítványi Bizottság bírál el. A kérelem formanyomtatványa, valamint a pályázati feltételeket, a bírálat alapelveit és a használat feltételeit tartalmazó dokumentum beszerezhető a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság központi ügyfélfogadási irodáján (1121 Budapest, Költo utca 21.),
vagy letölthető a Nemzeti Park Igazgatóság honlapjáról (www.dunaipoly.hu)

A benyújtás módja

A kérelmet egy példányban, egy termékmintával együtt postai úton vagy személyesen a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósághoz kell eljuttatni 2015. július 6-ig. Hiánypótlásra egyszer van lehetőség!

A bírálat várható ideje: 2015. július 9.

További információ:
Kovács Zsuzsanna
Tel.: +36 30 373 0957 – Email: vedjegy@dinpi.hu

Kapcsolódó hírek

Írjon kommentet

Megszakítás