Ezen az oldalon tartózkodik

A református drogmisszió felhívása

A református drogmisszió felhívása

A Magyarországi Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió Drogterápiás Otthona az alábbiakban kéri segítségét.

Kedves Barátaink, Kollégáink!

A református drogmisszió sikeresen elindította Ráckeresztúron a Továbbképző és Családterápiás Központját. A teljes ellátással megtartott több napos, bentlakásos képzéseket követően vált nyilvánvalóvá számunkra, hogy a résztvevők részére nem tudjuk teljes körűen biztosítani a tárgyi feltételeket, ami megnehezíti a vendégek ellátását.

A megkeresések alapján úgy látjuk azonban, hogy egyre nagyobb szükség lenne ezekre a továbbképzésekre és családterápiás ülésekre, de ezen csoportok finanszírozása már önmagában is megterheli a drogmissziót, hisz minimális a részvételi díj, sőt, megfelelő indokoltság esetén ingyenes a résztvevők számára.

Jelenleg önerőből nem tudjuk az ingatlan felszereltségét pótolni, teljessé tenni, ezért fordulunk hozzátok.

A következő tárgyakra, eszközökre lenne a legnagyobb szükségünk:

  • nagyméretű hűtőgép, mélyhűtő mosógép
  • kis szekrények, fiókos komód
  • kis asztalok
  • (karos)székek
  • villanytűzhely
  • törülközők, fürdőlepedők
  • projektor

Kérjük, támogasd munkánkat adományoddal, hogy a jövőben is segíteni tudjunk a hozzánk forduló családokon, illetve azokon a pedagógusokon, szociális szakembereken, akik a továbbképzések során számos ismeretet, módszert, eszközt sajátíthatnak el a munkájukban egyre inkább előforduló addiktológiai kérdésekhez.

Az MRE KIMM Drogterápiás Otthonban — a fiatalkorúak intézményének december elsejei indulásával — megnövekedett a gondozottjaink száma, ezért szükségünk lenne még biciklikre, s bármilyen hangszerre, amivel a zeneterápiát segítenénk.

Amennyiben úgy érzed, valamit felajánlanál nekünk, a tovabbkepzes@kimm.hu címen vedd fel velünk a kapcsolatot! Nagy öröm lenne számunkra, ha a kiválasztást fotókkal és méretek megadásával segítenéd, illetve a szállításban is tudnál segíteni.

Bővebb információ a drogproblemak.hu oldalon található. Segítségedet, adományodat, figyelmedet előre is köszönjük!

MRE KIMM csapata

Kapcsolódó hírek

Megszakítás